PureSun Cosmetics

PureSun is een eigentijdse zonnecometicalijn. PureSun bestaat uit zeven cosmeticaproducten die ieder een unieke functie hebben. De producten van PureSun hebben een ding gemeen; alleen zorgen ze voor een mooi gebruinde en verzorgde huid.

Producten

Zoek resultaat van "PureSun Cosmetics" binnen Producten

PureSun Cosmetics - puresun-deluxe-anti-aging-bronzer-200mlgif. PureSun deluxe Anti Aging Bronzer 200ml

PureSun deluxe Anti Aging Bronzer is een multi-bronzer die zorgt voor een gladde en verstevigde huid. Dit luxe product zorgt voor de juiste teint en een snel, spectaculair bruiningsresultaat. Door de toevoeging van DHA blijft de kleur ook nog eens lang behouden. De deluxe bevat de stimulerende stof Tyrosine.

Daarnaast bevat de deluxe sterkt antioxidanten die de huid zijn jeugdigheid terug geeft. Verschillende zuren helpen de huid te herstellen en te verstevigen.

Geschikt voor de rijpere huid, Step 2

 

Lees meer
PureSun Cosmetics - puresun-enjoy-energy-superior-bronzer-200-mlgif. PureSun enjoy energy - Superior Bronzer 200 ml

 

enjoy energy Superior Bronzer is de lotion met de meeste natuurlijke bronzers. De enjoy energy wordt aanbevolen voor diegenen die opzoek zijn naar de donkerste kleur in de huid. Deze bronzer breekt door de natuurlijke barrières heen om de bruining in de huid te bevorderen. De enjoy energy bevat een samenstelling van verschillende bronzers en een nieuwe generatie bruiningsversnellers. Op het gebied van verzorging scoort de enjoy energy erg goed in vergelijking met de gemiddelde tanning lotions. De Aloë Vera en Shea Butter zorgen voor de optimale verzorging van de huid.

Geschikt voor de ervaren zonner, Step 2

Lees meer