Collageen huidverjonging

Collageen huidverjonging door lichttherapie is de revolutie op het gebied van beauty. Collageen huidverjonging aan de hand van lichttherapie is een effectieve behandeling om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan. Collageen huidverjonging laat uw huid weer stralen.

Producten

Zoek resultaat van "Collageen huidverjonging" binnen Producten

Collageen huidverjonging - seecret-300. Seecret 300

De Secreet C300 is vooral geschikt voor diegenen die nieuw zijn in de anti-aging markt: Alles wat je nodig hebt is de Seecret C300. Geen extra investeringen voor krachtstroom of luchtafvoer. De C300 heeft het allemaal. Rood Collageen licht van top tot teen en extra accent in de behandeling voor intensieve delen van het lichaam, zoals het gezicht, hals, nek en handen met accent licht.

Seecret comfort is precies wat u zoekt. De intelligente, geruisarme ventilatie zorgt voor een ontspannen Seecret-ervaring. Uw klant kan deze ervaring nog meer personaliseren met de mogelijkheid om een eigen MP3-speler aan te sluiten via de geïntegreerde Soundbox, voor de perfecte sound-ervaring.

Secreet combineert het anti-aging proces met speciaal ontwikkelde Vita D+ lampen. Deze lampen stimuleren de aanmaak van lichaamseigen vitamine D, met alle positieve effecten op het immuunsysteem van dien. Ook zorgen de Vita D+ lampen voor een gevoel van vitaliteit.
Het concept leeft al een aantal jaar. Rood licht in een spectrale verdelingen dat tegemoet komt aan de groeiende vraag naar verantwoorde schoonheid. De behandeling stimuleert de aanmaak van Collageen en elastine, waardoor de structuur van de huid verbetert.

Neem contact met ons op voor meer informatie info@sunlightshop.nl of tel. +31(0)10 234 18 28.

Lees meer
Collageen huidverjonging - body-butter-coconut-200-ml(1). Body Butter Coconut 200 ml

Vertraagd huidveroudering en houdt de huid jong

Dikke, verstevigende crème. Het bevat kokosnootolie met sterke anti-bacteriele eigenschappen en natuurlijke antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en huidveroudering vertragen. Vitamine E ondersteunt huidverjonging en houdt vochtverlies tegen.

Lees meer
Collageen huidverjonging - coconut-tanning-butter-150-ml. Coconut Tanning Butter 150 ml

Coco me – Coconut Tanning Butter

Dit simpele natuurproduct uit de tropen zie je als maar vaker opduiken in ‘natuurlijke cosmetica’, waar kokosolie om zijn voedend en hydraterend vermogen erg gewaardeerd wordt.

Dat kokosolie erg stabiel en heeft géén conserveringsmiddelen nodig om houdbaar te blijven. Dit maakt dat hij ideaal en 100% veilig is voor de meest gevoelige huidtypes (incl. baby’s).

Maar, de Coco me heeft nog meer voordelen:

 • Hydrateert de huid intens
 • Werkt als een antibacterieel schild. Vermindert zo het risico op bacteriële infecties die acné verergeren. Laurine zuur vernietigt de bacteriën!
 • Beschermt tegen zonnebrand ( een natuurlijke SPF 4)
 • Verzacht en geneest de huid na zonnebad
 • Vermindert fijne lijntjes in het gelaat. Kokosolie dringt diep door in de huid en de triglyceriden trekken de eiwitmoleculen aan die de huid de Collageen vezels herstellen.
 • Voorkomt vroegtijdige veroudering
Lees meer
Collageen huidverjonging - 6th-sense-dark-coconut-truffle-factor-5-bronzing-lotion-200-mlgif. 6th Sense Dark Coconut Truffle factor 5 Bronzing lotion 200 ml

De 6th Sense Dark Coconut Truffle Bronzer Lotion is een bronzing lotion op basis van natuurlijke én DHA bronzers. De sterkste bronzer van de 6th Sense-lijn! De lotion heeft een gemengde geur van intense chocolade met een houtachtige vanille ondertoon.

Dark Coconut Truffle is op basis van Aloë Vera Juice, die de versnelling van het metabolisme van de huidcellen en celvernieuwing ondersteunt. Dit helpt de huid te kalmeren en te regenereren. Het truffelextract ondersteunt de productie van Collageen in de huid, waardoor het bindweefsel wordt versterkt. Door de toevoeging van Shea Butter wordt de huid effectief beschermt tegen uitdroging.

Lees meer
Collageen huidverjonging - tan-desire-sweet-heart-accelerator-250-mlpng. Sweet Heart - Accelerator 250 ml TAN DESIRE

Sweet Heart - Accelerator

Sweet Heart is een intensief hydraterende bruiningsversneller verrijkt met Collageen. Verwen je huid met elastine en Collageen. Sweet Heart bevat groene thee-extract, wat je huid beschermt tegen huidveroudering en afvalstoffen uit de huid verwijderd.

 

Superieure huidverzorging:

 • Collageen - biedt anti-aging en diep hydraterende werking
 • Vitamine E - werkt tegen vrije radicalen
 • Aloë Vera - zorgt voor een sterke en langdurige hydratatie
 • Hennepolie en Tahitiaanse mono olie - garandeert intense hydratatie en regeneratie • Tyrosine- en koperpeptiden - versnelt het bruiningsproces
 • Geur: Romantic Love
Lees meer
Collageen huidverjonging - pure-Collageen-100-watt-r. Pure Collageen 100 Watt R
Pure Collageen 100 Watt R

De SunLightShop heeft na uitgebreide studie en onderzoek van Collageen-activerende lampen, uitgevoerd in samenwerking met Sylvania, het absolute 633 nm bereiken weten te definieren in een specifieke Collageen lamp.
Deze specifieke Collageen lamp biedt een rimpelafname van maar liefst 15 tot 30 % na vier weken.
Uit onderzoek is gebleken dat deze lampen de juiste lichtsterkte afgeven om de Collageenaanmaak te stimuleren, waardoor rimpels duidelijk zichtbaar afnemen, en de huid egaler en zachter wordt.
Lees meer
Collageen huidverjonging - body-butter-grape-seeds-200-ml. Body Butter Grape Seeds 200 ml

Vertraagd huidveroudering en onderhoudt het vochtgehalte in de huid

Bevat druivenpitolie die de huid beschermt tegen vrije radicalen. Vertraagd het huidverouderingsproces, heeft antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen. Vitamine E ondersteunt huidverjonging en onderhoudt het natuurlijke vochtgehalte van de huid door de verdamping van water in de huid te vertragen.

Lees meer
Collageen huidverjonging - body-balm-vitamin-c-300-ml. Body Balm Vitamin C 300 ml

Een effectieve antioxidant die natuurlijke verdediging van vrije radicalen biedt, zodat huidveroudering en vervuiling bestreden wordt.

Dankzij de mogelijkheid om de synthese van Collageen te bevorderen, versterkt de structurele steun en veerkracht van de huid. De huidstextuur en -toon zal gezonder aanvoelen. Voorkomt de  verschijning van gebroken bloedvaten. Vitamine C kan op lokale plaatsen de fijne lijntjes, rimpels en zonnebrand verminderen. Werkt als antioxidant.

Lees meer
Collageen huidverjonging - xcollagen-2-nourishing-moisturizer-luminous-tan-natural-bronzer-200-ml. XCollagen 2 Nourishing Moisturizer + Luminous Tan + Natural Bronzer 200 ml

XCollagen 2 Nourishing Moisturizer + Luminous Tan + Natural Bronzer

Geef je huid alleen het beste van het beste. De unieke, gepatenteerde, hybride Collageenbooster geeft u en uw huid een echte, rijke Collageenboost. Speciaal ontwikkeld voor de nieuwe generatie hybride zonnebanken. Pure, sterk geconcentreerde, natuurlijke amandelolie, puur ureum en een combinatie van de zuiverste, natuurlijke verzorgingsconcentraten laten je huid prachtig stralen. XCollagen 2Nourishing Moisturizer + Luminous Tan + Natural Bronzer biedt naast de voedende hybride Collageenbooster een natuurlijk bruiningselixer dat de vorming van melanine bevordert. Je kunt XCollagen 2 Nourishing Moisturizer + Luminous Tan + Natural Bronzer ook als dagelijkse huidverzorging gebruiken, je bepaalt zelf je gewenste bruinings resultaat!

What’s in?

Collageen, Hyaluron, Q10, Erythrulose, Caramel, Dihydroxyaceton, Amandelolie, Tyrosine, Ureum, Aloë Vera, Jojoba-olie, Elastine, Vitamine C

Lees meer
Collageen huidverjonging - xcollagen-1-nourishing-moisturizer-luminous-tan-200-ml. XCollagen 1 Nourishing Moisturizer + Luminous Tan 200 ml

XCollagen 1 Nourishing Moisturizer + Luminous Tan

Geef je huid alleen het beste van het beste. De unieke, gepatenteerde, hybride Collageenbooster geeft je en jouw huid een echte, rijke Collageen boost. Speciaal ontwikkeld voor de nieuwe generatie hybride zonnebanken. Pure, zeer geconcentreerde, natuurlijke amandelolie, puur ureum en een combinatie van de zuiverste, natuurlijke verzorgingsconcentraten laten je huid stralen. Naast de voedende hybride Collageenbooster, biedt XCollagen 1Nourishing Moisturizer + Luminous Tan je een natuurlijk bruiningselixer dat de vorming van melanine bevordert.

What’s in?

Collageen, hyaluron, Q10, amandelolie, tyrosine, ureum, aloë vera, jojoba-olie, elastine, vitamine C

Lees meer
Collageen huidverjonging - slim-effect-black-powerful-bronzer-175-mlpng. Slim Effect Black Powerful Bronzer 175 ml

Coming soon!

 

Slim Effect zijn producten die zorgen voor een slanke en mooi gebruinde huid. Ideaal voor snelle en effectieve resultaten. Het proces van cellulitusreductie wordt versneld. Het resultaat is een slanke en stevige huid.

De Black Powerful Bronzer bevat:

Bronzer, tan accel, Collageen, aloe vera en shea boter.

Lees meer
Collageen huidverjonging - slim-effect-ultra-intensifier-175-mlpng. Slim Effect Ultra Intensifier 175 ml

Coming soon!

 

Slim Effect zijn producten die zorgen voor een slanke en mooi gebruinde huid. Ideaal voor snelle en effectieve resultaten. Het proces van cellulitusreductie wordt versneld. Het resultaat is een slanke en stevige huid.

De Ultra Intensifier bevat:

Accelaretor, L-tyrosine, Collageen, caffeine en groene thee extracten.

Lees meer
Collageen huidverjonging - slim-effect-face-luxury-accelerator-15-ml. Slim Effect Face Luxury Accelerator 15 ml

Coming soon!

 

Slim Effect zijn producten die zorgen voor een slanke en mooi gebruinde huid. Ideaal voor snelle en effectieve resultaten. Het proces van cellulitusreductie wordt versneld. Het resultaat is een slanke en stevige huid.

De Face Luxury Accelerator bevat:

L-tyrosine, melkproteine, Collageen en vitamine E.

Lees meer
Collageen huidverjonging - sensations-dark-sauna-thermo-bronzer-200-ml. Sensations Dark Sauna Thermo Bronzer 200 ml

Sensations is een excellente lijn van bruiningsproducten, gekaraktariseerd door fantastische aroma's die rijk zijn aan natuurlijke ingredienten. De kracht van de natuur verstopt in een grappige en kleurrijke verpakking. Heerlijke geuren, mooie kleuren en een effectieve creme garanderen het plezier van zonnen elke dag.

Dark Sauna Thermo Bronzer bevat:

Bronzer, Accelerator, L-tyrosine, Thermo effect en caffeine Collageen.

Lees meer
Collageen huidverjonging - coconut-tanning-bronzer-butter-150-ml. Coconut Tanning + Bronzer Butter 150 ml

Coco me – Coconut Tanning Butter + bronzer  

Dit simpele natuurproduct uit de tropen zie je als maar vaker opduiken in ‘natuurlijke cosmetica’, waar kokosolie om zijn voedend en hydraterend vermogen erg gewaardeerd wordt.

Dat kokosolie erg stabiel en heeft géén conserveringsmiddelen nodig om houdbaar te blijven. Dit maakt dat hij ideaal en 100% veilig is voor de meest gevoelige huidtypes (incl. baby’s).

Maar, de Coco me heeft nog meer voordelen:

 • Hydrateert de huid intens
 • Werkt als een antibacterieel schild. Vermindert zo het risico op bacteriële infecties die acné verergeren. Laurine zuur vernietigt de bacteriën!
 • Beschermt tegen zonnebrand ( een natuurlijke SPF 4)
 • Verzacht en geneest de huid na zonnebad
 • Vermindert fijne lijntjes in het gelaat. Kokosolie dringt diep door in de huid en de triglyceriden trekken de eiwitmoleculen aan die de huid de Collageen vezels herstellen.
 • Voorkomt vroegtijdige veroudering

Dit product bevat een DHA bronzer die u ook na het zonnen nog langer laat doorkleuren.

 

Lees meer
Collageen huidverjonging - amazingly-black-bronzer-250-ml-tan-desirepng. Amazingly Black - Bronzer 250 ml Tan Desire

Amazingly black – Strong Bronzer

Extreme bronzer met saffloerolie en algen. Dit is de ultieme gouden kleur, gemaakt met Amazingly Black bronzers voor directe en langdurige resultaten. Laat het Collageen en rode en groene algen voor je huid zorgen terwijl je ontspant tijdens je zonsessie. De prachtige mix van gouden oliën - saffloer, kukui en jojoba - brengt je kleurtje naar een hoger niveau.

 

Superieure huidverzorging:

 • 10% Aloë Vera - dringt diep in je huid door om langdurig vocht te leveren
 • Saffloer- & Kukui-olie - regenereert en hydrateert voor een stralende, jeugdige gloed
 • Algenmix - verzorgt de huid voor een perfect gehydrateerde kleur
 • Shea Butter - voedt voor een superieure, gezonde gloed

Geur: Tahitian Desire

Lees meer